Aldrig løbet før, så er det her du starter. Er du erfaren løber, er det her du fortsætter.

Løb hver mandag kl. 18.30.
Læs mere her>>>

Onsdag:
Intervaltræning kl 18:30. 
Læs mere>>>

Lørdag kl.10.00 
Uformel træning.

4760 grunde til at løbe i Nyråd Løbeklub. Læs her>>>

Du må færdes i skoven fra kl. 6 til solnedgang.
Tjek øvrige regler for færdsel i skovene her>>>
Webmaster: Per Frandsen
Skriv, hvis du har gode ideer til siden eller billeder.
Mail: nyraad.loeb@gmail.com
Sponsor for klubben og Margueritløbet 2018


Garageløb Se tidligere afholdte løb længere nede på siden. Bagagerumsløb arrangeres efter samme koncept.

Der er ikke planlagt nyt garageløb, men pludselig sker det.

Der løbes de sædvanlige distancer og alle vil være færdig med at løbe kl. 11.Der løbes ca. 5   ca. 8 og ca. 15 km.   Vi løber ved og omkring Ugledigesøerne og skovene lige ved søerne   …
Starttid for 15 km kl. 9:20, 8 km kl. 10:00 og 5 km 10:20

Der er frontløber på alle ruterne!
Efter løbet kaffe, te, vand og lidt at spise og ikke mindst garagehygge. Gratis for medlemmer.

Tilmelding til garageløb: skriv til klubbens mail
nyraad.loeb@gmail.com og skriv hvilken distance, du vælger. Tilmelding 3 dage før løbet af hensyn til indkøb.

1. Løbeturene starter i videst muligt omfang fra forskellige steder, dvs. der vælges hver gang en vært, som sørger for løbets afvikling.

2. Et eller flere medlemmer af Nyråd Løbeklub kan være vært.
Værtens rolle:
a) Værten bestemmer ruterne suverænt.
b) Værten skal sørge for tilstrækkelig instruks, enten via kort eller andet, så deltagerne er klar over                    løbets ruter mm..
d) Efter endt løb skal løberne have mulighed for ly for simpel omklædning til tørt tøj.Garage/carport
e) Efter endt løb forventes værten at byde på vand, kaffe, te, kage eller lignende, så væske- og       saltbalancen genoprettes. Klubben giver tilskud til forplejning ved hvert løb mod aflevering af bon til kassereren eller en fra styregruppen. Der ydes dog maksimalt 15 kr. pr. deltager.

3. Der skal være tre ruter på: a)4-5 km, b) 7-8 km og c) 12-16 km. Evt. længere ruter med mulighed for at dele cykel(sørger løberne selv for)

4. Løbene finder sted lørdag evt. søndag, og arrangeres således at alle så vidt muligt kommer i mål samtidig kl 11. Altså forskellige starttidspunkter.

5. Løbene adviseres i god tid og senest en uge før. 4 uger inden aftaler værten afholdelse af løb med styregruppen, der straks sørger for, at det annonceres på hjemmesiden samt i forbindelse med træning.

6. Løberne følger værtens anvisninger og giver besked om deltagelse til værten senest 2 dage inden, så værten kan nå at planlægge eventuelle indkøb.

7. Løb afholdes med 2-3 måneders interval.
    Udfærdiget september 2012-Per.


Afholdte garageløb og bagagerumsløb.

Bagagerumsløb nr. 4
Søndag den 27. september inviterede Vivi, Jesper V. og Per til bagagerumsløb i Stubbekøbing. Dagen inden forudsagde vejrudsigten regn, men vejret viste sig fra sin fine side med overvejende sol. Vi skulle sejle med færgen Ida fra Bogø til Stubbekøbing, hvilket gik fint for den første gruppe, men så  fik færgen maskinnedbrud, så der blev ikke mere sejllads den dag. Hjem kom vi dog, da det senere hold løbere og gåholdet blev nødt til at køre derned efter forgæves venten på Bogø. Dejligt at vi denne gang havde flere med fra gåholdet. Det kan vi sikkert udvikle. Nævnes skal det også, at Anne-Lise og Berit cyklede derned. 
Efter løbet var der endnu engang et formidabelt kagebord. Sønderjysk kagebord var Lasses beskrivelse af arrangementet. Samtidig med kagebordet blev Lykke farmor, tillykke med titlen Lykke. 
Spørgsmålet for komiteen har været, om arrangementet skal have 6 halve færger eller 6 gange flot udsigt til vores hjemstavn eller en baby. Vi havde 8 løbere med fra Møn og Bogø, som i den grad nød udsigten hjem, så det blev til 6 fremragende udsigter på en 6-trins-skala.
23 deltagere.


Garageløb nr. 10
Søndag den 14. august blev der afholdt garageløb i Skallerup. Turene gik fra Skallerup rundt i det flotte terræn omkring tunneldalene i Ugledige. Flotte landskaber skabt under den sidste istid for 10-11.000 år siden. Skønt løbevejr var det også, så det blev en rigtig dejlig løbetur.
Tilbage efter løbeturen havde Vivi lavet æggekage. Desuden var der kager kaffe og lidt rester fra Festugeløbet. Et fantastisk sted, hvor vi nærmest følte, at vi var indbudt til fest; men det var vel også en fest, en løbefest. Mange tak for initiativet Vivi.
Efter et langvarigt møde i komiteen for afholdelse af garageløb, er vi kommet frem til, at arrangementet skal have 6 flotte tunneldale. Vi måtte dog søge sparring med andre komiteer, og det kunne vi,  da klubber rundt omkring har kopieret os og nu også afholder garageløb. Det er vi rigtig stolte af, men det betyder, at vi i dag kunne søge rådgivning hos disse. Super.
Super arrangement som tåler gentagelse.
31 deltagere.

Garageløb nr. 9

Lørdag den 7. Maj 2016 inviterede Annette, René og Leif til garageløb på Kalvehave havn. Der var de sædvanlige ruter på 5, 8 og 15 km, hvor vi kom rundt i skoven omkring Kalvehave og Viemose. Den lange rute gik helt til Balle havn, hvor Bente havde oprettet depot for de tørstige og sultne løbere. 
En del af ruten fulgte kysten, hvor der var  flot udsigt over vandet, bl. a. Nyord kunne ses i det flotte vejr, som viste sig fra en meget sommerlig side. Det flotte vejr betød også, at fjorden, himlen og ikke mindst de nylig udsprungne bøgetræer tog sig fabelagtigt ud.
Vel tilbage efter løbet var der et flot kage- og kaffebord, og en Enkelt blev det også til.
Arrangementet var veltilrettelagt fra ende til anden, og vi fandt da også tilbage under Leifs kyndige ledelse. Tak til arrangørerne og de mange fremmødte løbere. Komiteen for garageløb har været samlet og besluttet at tildele arrangementet  6  nyudsprungne bøgetræer ud af 6 mulige.
Livet leves i frisk luft i provinsen.
36 deltagere.


Garageløb nr. 8
Lørdag den 27. februar inviterede Anders og Jesper Vaupel til garageløb på forældrenes gård på Vestmøn. Der var de sædvanlige ruter på 5, 8 og 15 km, hvor løberne kom rundt i terrænet, som ind imellem var ret kuperet. Vi kom forbi Fanefjord kirke og stranden nåede vi også. Vind var der ikke meget af og solen forsøgte ihærdigt at trænge igennem; men helt igennem kom den dog ikke, dog nok til at fuglene var i forårshumør. Stæren hørtes , ligesom mange andre fugle bidrog med sang.
Efter løbet var der et flot kage- og kaffebord, som ville gøre enhver sønderjyde misundelig.
Et helt igennem flot arrangement og stor tak til Vauplernes forældre, som lagde hus til. Komiteen for garageløb har været samlet og besluttet at tildele arrangement og arrangørerne 6 forårsfuglefløjt ud af 6 mulige.
25 deltagere.

Bagagerumsløb nr. 3
Søndag den 25. oktober inviterede Ellen og Lis til bagerumsløb i Nyråd, hvor over 30 mødte frem. Efter opvarmning blev vi mødt af forskellige øvelser: kørsel med hinanden i trillebør, bildækstræk, græsslåning, planke, squats og mange andre meget fine øvelser. Herefter løb vi ture i 40 minutter. Vel tilbage ved den halvrunde hytte var der dækket op med kaffe/te og kage. Tilstrækkelig og god kage
. Her sent i oktober var det fint at nyde kaffen/teen udendørs. Da solen skinnede fra en blå himmel og arrangementet forløb fint, må vi fra dommerkomiteen tildele arrangørerne og selve arrangementet 6 sole ud af 6 mulige.

Bagagerumsløb nr. 2
Lørdag den 19. september inviterede  Jimmy og Anne-Lise til Bagagerumsløb i Fanefjord Skov på Møn. Der var ruter på 14,5 km, 7 km og 5 km.  Løbet blevet gennemført i godt løbevejr og start og slutpunkt var ved Rytsebæk Strand med en flot udsigt over vandet. Kagen med Møn i glasur (Berit), Jimmys mønske æblekage og Anne-Lises slik gjorde, at alle restituerede hurtigt. Dog havde Helle desværre et uheld, idet hun vrikkede om på foden.
Godt arrangement med gode ruter, dejlige kager, slik,  flot udsigt og bænke til at sidde på efter løbet. Skulle der uddeles Mønbolsjer for arrangementet, ville det helt klart få 6 ud af 6 mulige.

Bagagerumsløb nr. 1 lørdag den 9. maj fra Langø Havn. En helt igennem flot tur og en oplevelse værd at huske tilbage på. Vi løb fra havnen over dæmningen til Langø og kom rundt på det meste af øen. Undervejs så vi det ene flotte landskab efter det andet og broerne i området stod i flotte kontraster til det næsten stolte landskab. Tilbage på havnen ventede kaffe, te, vand en lille en samt ikke mindst rigelige mængder af velsmagende kage. TAK til jer der bagte og hjalp til, og endelig tak til Leif for initiativet.
Der gives 6 bagagerum af 6 mulige for arrangementet og de flotte omgivelser.

Garageløb nr. 7 den 15. marts 2015 hos Majbritt og Morten v. Mern. 
Det blev en meget fin oplevelse. Ruterne var lagt fint i området omkring Mern og tilslutningen var stor, nemlig 41, som var deltagerrekord for garageløbene.
Efter løbet var der et udsøgt kagebord med diverse drikke. En lille kurv kom frem, og der blev serveret en enkelt ellet to. Mange tak.
Flere gange blev der ringet med dirigentklokken, hvilket har fået mafiaen bag garageløbene til at tildele løb nr. 7 6 dirigentklokker ud af 6 mulige. Der kan ikke gives 7, desværre.


Garageløb nr. 6 den 31. januar 2015 hos brødrene Vaupel i Langebæk.
Løbet blev denne gang afholdt i næsten stille vejr, så det skulle være til at finde vej i det kuperede terræn omkring Langebæk, og det var det også. Kun 11, hvilket var en 1/3 af deltagerne, for vild. De kom dog tilbage rettidigt, så de kunne være med til kaffe, te, vand og kage, og ikke mindst garagehygge. Overvejede at give arrangementet 11 vildfarne løbere ud af 6 mulige; men da det ikke er muligt lader jeg Lars Chr. bestemme: 6 vintergækker ud af 6 mulige. Det bifaldes herfra.

Garageløb nr 5 den 2. november 2014 hos Heidi og Lars i Neder Vindinge. Løbet afholdt i overensstemmelse med alle tænkelige regler med mange glde deltagere, Endnu engang sublim forplejning. Arrangementet får 6 letløbende ben af 6 mulige.

Garageløb nr. 4 den 4. jan 2014  hos Heidi og Lars i Ndr. Vindinge.
Løbet afholdt i overensstemmelse med alle tænkelige regler. Endnu engang sublim kagebag. Der var en smule fedtet i skoven, men solen skinnede denne januardag, hvor temperaturen nåede op på 8-9 grader. Arrangement og tur får 6 sole ud af 6 mulige. Tak til Heidi og Lars.

Garageløb nr. 3 den 16. nov. 2013 hos Jesper Vaupel. Vel gennemført arrangement i dejligt kuperet landskab. Super garage med et traktement, som næsten overgik et sønderjysk kaffebord. Får 6 grankogler af 6 mulige. Men vi savnede snestormen, som begunstigede os sidste gang, vi var i Langebæk. Stor tak til Jesper. 33 deltagere.

Garageløb nr. 2 den 3. marts 2013 i Langebæk hos familien Vaupel. 20 deltagere i snevejr. Ruter på 4, 7 og 14 km, som gav lidt problemer, da det var glat. Alle kom dog igennem uden skader. Gode ruter og en garage, der blev vurderet helt i top. Fik 6 snebolde ud af 6 mulige. Tak for et godt løb, gode kager og højt humør. Tåler gentagelse.

Garageløb nr. 1 den 17. november 2012 hos Heidi og Lars i Neder Vindinge. Ruter på ca. 7 km og ca. 13 km. Gode ruter og velsmagende kage. Tak for arrangementet.