Vintertræning

Vintertræning

Løbetræning i Nyråd Løbeklub efterår/vinter 2020-2021.

Fra mandag den 26. oktober 2019 til og med mandag den 29. marts 2020 er der efterår/vinter vedligeholdelsestræning (I perioden med vintertid). Der er én gårute og løberuter på ca.  5, 7 og 10 km.


Vi løber som sædvanlig hver mandag aften kl. 18.30 med start ved Vintersbøllehallen, Bakkebøllevej 6. 4760 Vordingborg.

Der er opvarmning på de enkelte hold. Træningen er baseret på at vedligeholde den form, der er bygget op gennem sommertræningen. Der er derfor ingen progression i træningen på de enkelte hold. I træningen vil der være indlagt forskellige aktiviteter, f.eks. fartlege, intervaltræning, tempoløb, stigningsløb og i en vis udstrækning styrketræning. De lokalkendte trænere vil gøre sig umage med at planlægge afvekslende løberuter hen over vinteren.


I oversigten nedenfor kan du se hvilket tempo de enkelte hold som udgangspunkt løber i. Der vil i videst muligt omfang blive taget individuelle hensyn, f.eks. med indlagte u-vendinger. Det er også muligt hen over vinteren at skifte hold. Så du skal ikke være nervøs for, at du ikke kan følge med. For i sidste ende skal det også være hyggeligt, givende og socialt.HUSK LØBETRØJE MED REFLEKSER OG GERNE PANDELAMPE.


Vinterhold med ca. tempo (kilometertider)/distance og trænerbesætning:

Gåhold (Ca. 1 time). Trænere: Christina, Birthe, Søren og Marianne (billede mangler).

5 km. Tempo: Tilpasses løberne i intervallet 6:30 til 7:30. Trænere: Lykke, Kirsten, Tine (billede mangler), Anne-Lise, Morten og Allan (billede mangler).

7 km. Tempo: Tilpasses løberne i intervallet 6:00 til 7:00. Trænere: Berit, Anette, Stig (billede mangler) Bjarne, Per,og Nils.

Nils

10 km.  Tempo: Tilpasses løberne i intervallet 5:00 til 6:00: Trænere: Jon, Lars, Jimmy og René.