Vintertræning

Vintertræning

Løbetræning i Nyråd Løbeklub efterår/vinter 2020-2021.

Fra mandag den 1. november 2021 til og med mandag den 21. marts 2022 er der efterår/vinter vedligeholdelsestræning (I perioden med vintertid). Der er én gårute og løberuter på ca.  5, 7 og 10 km.


Vi løber som sædvanlig hver mandag aften kl. 18.00 med start ved Vintersbøllehallen, Bakkebøllevej 6. 4760 Vordingborg.

Der er opvarmning på de enkelte hold. Træningen er baseret på at vedligeholde den form, der er bygget op gennem sommertræningen. Der er derfor ingen progression i træningen på de enkelte hold. I træningen vil der være indlagt forskellige aktiviteter, f.eks. fartlege, intervaltræning, tempoløb, stigningsløb og i en vis udstrækning styrketræning. De lokalkendte trænere vil gøre sig umage med at planlægge afvekslende løberuter hen over vinteren.


I oversigten nedenfor kan du se hvilket tempo de enkelte hold som udgangspunkt løber i. Der vil i videst muligt omfang blive taget individuelle hensyn, f.eks. med indlagte u-vendinger. Det er også muligt hen over vinteren at skifte hold. Så du skal ikke være nervøs for, at du ikke kan følge med. For i sidste ende skal det også være hyggeligt, givende og socialt.HUSK LØBETRØJE MED REFLEKSER OG GERNE PANDELAMPE.


Vinterhold med ca. tempo (kilometertider)/distance og trænerbesætning:

Gåhold. Varighed ca. 1 time. Hastighed efter formåen. Trænere: Brthe, Marianne (Billede mangler) og Rie (Billede mangler).

5 km. Tempo: Tilpasses løberne i intervallet 6:30 til 7:30 min/km. Trænere:  Nils, Per, Anne-Lise, Søren (Nybegynderne) og Stig (Billede mangler).

Nils

7 km. Tempo: Tilpasses løberne i intervallet 6:00 til 7:00 min/km. Trænere:  Anette, Jimmy, Bjarne, Berit og Tine (Billede mangler).

10 km.  Tempo: Tilpasses løberne i intervallet 5:00 til 6:00 min/km: Trænere: Jon, Lars, René og Charlotte (Billede mangler).