Formål


Formål for Nyråd Løbeklub


Nyråd Løbeklubs formål er at give nye som erfarne løbere mulighed for i fællesskab at dyrke interessen for og glæden ved løb. Vi ønsker i klubben at udbrede kendskabet til, at løb har en sundhedsfremmende effekt på tidens livsstilssygdomme som overvægt, hjertekarsygdomme og diabetes. Vi lægger vægt på, at det skal være seriøst, sjovt og socialt at løbe i Nyråd Løbeklub.

Der skal være plads til alle, både begyndere og øvede løbere, og det skal være hyggeligt og rart at komme i klubben og dyrke motion. Udover de løbere, der ønsker at løbe små ture i langsomt tempo, har klubben også tilbud til løbere, som træner intensivt og deltager i halv- og helmaraton. Om mandagen er der instruktører til stede på alle hold. Løberuter vil være planlagt, og programmer tilpasset de forskellige hold.


Vi tilbyder hold for såvel nybegyndere som øvede, så alle, der ønsker det, har mulighed for at lære at løbe og forbedre deres kondition.
Vi prioriterer løberne på begynderholdene højt, så de kommer godt i gang og bliver glade løbere, der ønsker at være med til at fremme og udbrede vores formål på længere sigt.Privatlivspolitik
Behandling af personoplysninger